Gratis proefles vrachtwagen (C)

Jouw eerste vrachtwagen rijles: de Gratis Proefles!

Vrachtwagen proeflesAls je bij Verkeersschool Weijers je rijopleiding wilt volgen kun je voor jouw eerste rijles gebruikmaken van de gratis proefles! De proefles is uitermate geschikt als je er al een tijdje aan zit te denken om je vrachtwagenrijbewijs te halen, maar nog niet zeker weet bij welke rijschool je wilt gaan rijden. Ook als je niet zeker weet of rijden in een vrachtwagen wel iets voor jou is kan je gebruik maken van deze proefles.

Waarom de gratis proefles?

Heb je nog geen ervaring en ben je benieuwd naar wat je allemaal in een les-vrachtauto kunt leren? Schrijf je dan nu in! In de vrijblijvende proefles maak je namelijk kennis met de instructeur, de les-vrachtauto en wordt er gekeken naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies. Dit advies moet je zien als een indicatie, je leertempo kan gedurende je rijopleiding namelijk veranderen. Een gratis proefles is dus een uitstekende voorbereiding op je rijlessen!

Intake gesprek na de proefles

De proefles eindigt op de rijschool, hier krijg je een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. We bespreken een mogelijke planning en je krijgt meteen een offerte naar aanleiding van het advies.
Na afloop van dit gesprek weet jij precies waar je aan toe bent en wat je kwijt bent als je je rijbewijs bij verkeersschool Weijers wilt gaan halen.

Belangrijke informatie

  • Maximaal 1 proefles / intake per persoon.
  • Je dient minimaal 16,5 jaar te zijn.
  • Boek je binnen 14 dagen een rijopleiding bij Verkeersschool Weijers, dan is de proefles gratis.
  • Besluit je om niet bij Verkeerschool Weijers je rijopleiding te volgen, dan betaal je slechts €75,00 voor de proefles.

Vraag nu de gratis proefles aan!

Openingstijden

Ma:09.00 - 17.00
Di:09.00 - 17.00
Wo:09.00 - 17.00
Do:09.00 - 17.00
Vr:09.00 - 17.00
Za:09.00 - 16.00

Heb je buiten deze tijden om een vraag, neem contact op via telefoon of e-mail!

Klanten vertellen