De snelste weg naar het theoriecertificaat

Vind je het lastig om de stof over het theorie-examen te leren uit een boek? Je bent niet de enige die lezen verschrikkelijk vindt. Begrijpend lezen is ook vaak veel moeilijker dan lesstof opnemen door middel van een leuke leraar die de lesstof goed uitlegt. Wij geven jou vijf redenen waarom je zou moeten kiezen voor een theoriecursus.

Reden 1:

Doordat je met een kleine groep mensen bent die allemaal zijn of haar theorie-examen graag wilt halen, wordt de lesstof opnemen een stuk leuker en gemakkelijker.

Reden 2:

Je zult de lesstof sneller en beter opnemen doordat er veel interactie is binnen de groep. Schrijf alle onderdelen die jij moeilijk vindt op en vraag hiernaar tijdens de les. Dit zal jou en de rest van de groep erg helpen.

Reden 3:

Stampwerk kan je achter je laten. Je hoeft geen hele boek uit je hoofd te leren. Let goed op in de les, maak aantekeningen en je komt een heel eind op weg.

Reden 4:

Je krijgt een goed beeld van hoe een theorie-examen eruit ziet. Je gaat samen met de groep een aantal proefexamens maken dat achteraf wordt besproken. Zo zal je de fouten die je toen maakte nooit meer fout doen.

Reden 5:

Het kost minder tijd dan dat je alles uit een boek gaat leren. Een theoriecursus bij ons duurt ongeveer twee en een half uur.

Wil jij snel, leuk en leerzaam alle stof van het theorie-examen bekwamen? Klik hier en schrijf je in voor de theoriecursus auto. Dit kan per telefoon of via het contactformulier.