Introductieles auto (B)

Jouw eerste autorijles: de Introductieles!

Als je bij Verkeersschool Weijers je rijopleiding wilt volgen kun je voor jouw eerste rijles gebruikmaken van de introductieles! De introductieles is uitermate geschikt als je er al een tijdje aan zit te denken om je autorijbewijs te halen, maar nog niet zeker weet bij welke rijschool je wilt gaan rijden. Ook als je niet zeker weet of autorijden wel iets voor jou is kan je gebruik maken van deze proefles.

Waarom de introductieles?

Heb je nog geen ervaring en ben je benieuwd naar wat je allemaal in een lesauto kunt leren? Schrijf je dan nu in! In de vrijblijvende introductieles maak je namelijk kennis met de instructeur, de lesauto en wordt er gekeken naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies. Dit advies moet je zien als een indicatie, je leertempo kan gedurende je rijopleiding namelijk veranderen. Een introductieles is dus een uitstekende voorbereiding op je rijlessen!

Intake gesprek na de introductieles

De introductieles eindigt op de rijschool, hier krijg je een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. We bespreken een mogelijke planning en je krijgt meteen een offerte naar aanleiding van het advies.
Na afloop van dit gesprek weet jij precies waar je aan toe bent en wat je kwijt bent als je je rijbewijs bij verkeersschool Weijers wilt gaan halen.

Belangrijke informatie

  • Maximaal 1 introductieles / intake per persoon.
  • Je dient minimaal 16,5 jaar te zijn.
  • De introductieles kost €25,–

Vraag nu de introductieles aan!

Openingstijden

Ma:09.00 - 17.00
Di:09.00 - 17.00
Wo:09.00 - 17.00
Do:09.00 - 17.00
Vr:09.00 - 17.00
Za:09.00 - 16.00

Heb je buiten deze tijden om een vraag, neem contact op via telefoon of e-mail!

Klanten vertellen